Om oss

548792_281998671877956_1729149086_nKennel Fairymist ägs av Ulrika Hansdotter och Hans Ahrne och finns i Bollebygd och Fristad, strax öster om Göteborg. Vi bedriver småskalig uppfödning av manchesterterrier och papillon med målet att föda upp fysiskt och mentalt sunda hundar enligt rasstandard från FCI.

Vår förhoppning är att hundar från Fairymist passar lika bra som sällskap-, utställning- eller tävlingshundar. Dock finns det aldrig någon garanti för att en valp utvecklas till just det man hoppas på, och därför säljer vi våra hundar främst som sällskapshundar. Vi tror starkt på att olika valpar passar i olika hem, hos olika ägare och på grund av det följer vi inte någon strikt kölista. Vår önskan är att kunna para ihop rätt valp med rätt ägare för ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Kennel Fairymist är registrerad i Svenska Kennelklubben sedan 2010. Vi är medlemmar i Svenska Kennelklubben, Svenska Terrierklubben,  Kommittéen för Numerärt Små Terrierraser, Papillon-Ringen och Svenska Dvärghundsklubben och deras avelsrekommendationer.