Om oss

548792_281998671877956_1729149086_nKennel Fairymist ägs av Ulrika Wijk och finns i Bollebygd, ca 45 km öster om Göteborg. Vi har småskalig uppfödning av papillon, phalène och manchesterterrier. Målet med aveln på kennel Fairymist är att föda upp fysiskt och mentalt sunda hundar enligt rasstandard från FCI.

På Fairymist ser vi alla tre raserna – papillon, phalène och manchesterterrier – som aktiva, glada hundar med hög intelligents och arbetsvilja. Vår förhoppning är att hundar från Fairymist passar lika bra som sällskap-, utställning- eller tävlingshundar. Dock finns det aldrig någon garanti för att en valp utvecklas till just det man hoppas på, och därför säljer vi våra hundar främst som sällskapshundar. Vi tror starkt på att olika valpar passar i olika hem, hos olika ägare och på grund av det följer vi inte någon strikt kölista. Vår önskan är att kunna para ihop rätt valp med rätt ägare för ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Kennel Fairymist är registrerad i Svenska Kennelklubben sedan 2010. Vi är medlemmar i SKK samt ras- och specialklubb för alla tre raser och följer avelsrekommendationer från samtliga av dessa klubbar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.